Нов Super Daiseikai V ( пета серия)

TOSHIBA пусна на пазара нов SUPER DAISEIKAI 5 (инверторен климатик) през 2009г. Моделът вече е наличен и в България и първите впечатления от него са, че е достоен заместник на предходния модел – Super Daiseikai 3.

В основата на философията на TOSHIBA e залегнал респект към околната среда и преследване на подобряването на качеството на живот на своите клиенти. Като част от глобалните си задължения  TOSHIBA  предоставя съвременна технология, която предлага перфектен баланс от комфорт и продукти опазващи околната среда.  Изследванията на фирмата са насочени, не само към високо ефективни енергиини технологии, но и към повишаване на качеството на въздуха чрез „произведение на изкуството“  филтрираща система.

Новият и подобрен плазмен филтър осигурява още по-добра филтрация на въздуха за постигането на пълен комфорт. Повишената му повърхност и подобрени показатели улавят и филтрират частици с размер 0.0000001 мм. (бактерии и вируси).
Уникалният му дизайн, съчетан с високо енергоспестяване го прави един от най-добрите модели на пазара.

Освен стандартните размери за серията DaiSeiKai 3-10,13 и 16 за тази серия са налични два нови модела- 7-ца и 18-ка, от които в България ще се предлага само RAS-18PKVP-E

daisekai1