Fujitsu General представи новия си продукт на пазара – Airstage J IIS

Fujitsu General представи новия си продукт на пазара – Airstage J IIS. Новата VRF система на японската марка е с компактни размери и висока ефективност, с широк спектър на приложение, както за големи къщи, така и за малки офис сгради.

Модели:
AJH040LCLAH (12,1 kW)
AJH045LCLAH (14,0 kW)
AJH054LCLAH (15,1 kW)

Характеристики
Икономиия на пространство

Този модел е значително по – компактен в сравнение с конвенционалния такъв с мощност от 6HP. Поради намалените размери, новата VRF система може да се инсталира на тераси и идеално се вписва в размерите. Височината е по – малко от 1 метър, което позволява монтаж под прозорци и в тесни пространства.

airstage1

Ниско ниво на звук

Значително по – ниското ниво на звука се подобравя благодарение на двуроторен DC инверторен компресор, инверторна технология и подобрена структура на нагнетяване и засмукване на въздушния поток – иновативна гладна смукателна решетка.

Висока енергийна ефективност

Със своите оптимизирани размери малката VRF система на Fujitsu General, постига въсоки енергииен коефициент – EER и коефициент на преобразуване – COP, чрез използване на модерни компоненти и инверторни технологии.

По – гъвкав дизайн

Голяма дължина на тръбния път – 80m. . Продуктовата гама включва 5 вида и 33 модела вътрешни тела с мощности от 1,1 kW до 14 kW.

airstage2